Tegneopgaver udført af BT Byggeteknik


bt-byggeteknikBT Byggeteknik - Deres samarbejdspartner i gennem byggeriet.BT Byggeteknik kan tilbyde udarbejdelse af diverse tegninger, beskrivelse, ansøgning om byggetilladelse således at bygherre selv udfører arbejdet eller selv engagerer de nødvendige håndværkere.

De primære opgaver på tegnestuen koncentrerer sig om løsningen af byggeopgaver, såsom enfamiliehuse og sommerhuse samt om- og tilbygninger.

BT Byggeteknik har en faglig ekspertise der spænder fra det grundlæggende håndværksmæssig og byggeteknisk teori og praksis, til den rent arkitektoniske  bearbejdning af bygningers former, rum, farver, materialer og konstruktioner, samt styring og god økonomi i de enkelte byggeopgaver.


Vi lægger vægt på godt håndværk, stor alsidighed - og god arkitektur der tilpasser sig omgivelserne, samt opfylder den enkeltes funktionskrav og ønsker til byggeriet.
Villa og udhus ved Hobro
Villa og lagerhal i AuningTegneopgave i Vest Vedsted, Ribe

Tilbygning i Auning
Villa ved Grenaa (også tømreropgave)Tegneopgave for EL-Trik i AuningTilbygning i Over FussingOmbygning til lejligheder i AuningFå et GRATIS og UFORPLIGTENDE besøg og lad os høre om netop Deres planer og ønsker.

BT Byggeteknik - Deres samarbejdspartner.
bt-byggeteknik